MESTO MARIBOR

Odkrivam. Uživam!

BIKE PARK POHORJE

Seveda ga poznate vsi andrenalinski navdušenci in oboževalci gorskega kolesarjenja, saj se ob spustu po atraktivnih prograh lahko počutite kot pravi downhill prvak!

POHORJE

Ni treba biti zagrizen pohodnik, botanik ali vrhunski kolesar, da v objemu Pohorja najdete svoj mir. Veter, ki hiti skozi strnjene krošnje je ena lepših kompozicij narave, metulji, srne, ptice in drugi prebivalci Pohorja pa vas spremljajo na vsakem koraku. Eden od simbolov Mariborskega Pohorja, krožna kabinska žičnica, vas odpelje vse do višine 1042 metrov in tam najdete razgled, ki si ga boste zapomnili za vedno!

PRAGOZD

Mislite, da je za obisk pragozda treba daleč stran? Niti slučajno! Le streljaj od nas se bohoti zaščiten gozdni rezervat Šumik z dvema čudovitima slapovoma, ki je pristen dom naravne vegetacije Pohorja.

POHORJE JET

Za edinstven adrenalinski spust - se udobno namestite na saneh in skrbno pripnete varnostni pas. Vse od Trikotne jase, pa do ciljne črte Snežnega stadiona vas spremljajo hitri odseki ter strmi zavoji in med drznim spustom boste zadrževali sapo pred nepredvidljivimi prepadi. In ob koncu boste želeli še eno dozo tega adrenalina!