dogodki mesta

maribor

Dogodki mesta Maribor

Vinski večeri pred Hišo Stare trte

Poletne večere preživite v družbi najstarejše vinske trte na svetu!

Poletni vrt pred Hišo Stare trte bo ponovno v znamenju spoznavanju zgodb iz sveta vina in kulinarike in sproščenemu druženju ob odlični žlahtni kapljici.

 

Martinovanje v Mariboru

Martinovanje v Mariboru je največje javno martinovanje v Sloveniji, ko se v štajerski prestolnici zbere tudi 20.000 tisoč obiskovalcev iz Slovenije in tujine. Letos bomo martinovali malo drugače. Dogajanje smo obogatili, ga povečali in podaljšali.

11.11.: Največje martinovanje v Mariboru, ki bo potekalo kar na petih lokacijah: Grajskem trgu, Trgu Svobode, Trgu Leona Štuklja, Koroški cesti in Vodnikovem trgu, kjer vas bosta spremljala bogat kulturno-zabavni program ter seveda tradicionalna vinsko-kulinarična ponudba.
Med 5. in 12. 11.: Martinov Wine & Dine, kjer se boste lahko pri lokalnih ponudnikih hrane okrepčali s pravo Martinovo pojedino.
Med 5. in 12. 11.: Martinovanja in pohajkovanja v okolici Maribora, da boste lahko doživeli martinovo vzdušje tudi izven centra našega mesta.

Klik za več informacij

Čarobni Maribor

Decembrsko dogajanje v Mariboru zaznamujejo praznične stojnice, bogat družinski in kulturni program ter priljubljeni koncerti na prostem.

Klik za več informacij